SRS: Glasajte za poštenu i odgovornu vlast

Izvor: Studio B, 09.Mar.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Glasajte za poštenu i odgovornu vlast

Rukovodstvo Srpske radikalne stranke, Pokreta Obraz i SNP Naši, pozvali su građane da na izborima glasaju za njih, obećavši "ne med i mleko i milijarde iz Evropske unije, već poštenu i odgovornu vlast".

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović je sa mitinga na Trgu Republike poručio i da glas za SRS znači i glas za povratak njihovog lidera Vojislava Šešelja u Srbiju.

On je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i da Srbija nije "beogradski krug dvojke" koju simbolizuje Ulica Strahinjića bana koju su proevropske vlasti pretvorile u "silikonsku parazitsku dolinu". "Borimo se za nacionalni, ekonomski i duhovni preporod Srbije, a to je jedino moguće uraditi kroz otvorenu i prijateljsku saradnju sa Rusijom", rekao je Šarović.

Prema njegovim rečima, SRS i pokreti Obraz i Naši na parlamentarne izbore izlaze sa parolom "I Kosovo i Rusija", a neće da sarađuju sa EU. Šarović, koji je i kandidat za gradonačelnika Beograda, istakao je da prestonici treba poštena i odgovorna vlast i da novih radnih mesta neće biti dok su na vlasti oni koji su prethodnih 14 godina "zadužili i opljačkali Srbiju".

On je, naglasivši da radikali i njihovi partneri nisu pozivani u predizbornoj kampanji da gostuju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, posebno kritikovao rukovodstvo RTS, zatraživši da odmah podnesu ostavke.

Na skupu su govorili i lideri pokreta Obraz i SNP Naši, Mladen Obradović, Ivan Ivanović, obećavši poštenu i odgovornu vlast za razliku od onih "proevropskih stranaka kojima je interes Zapada u prvom planu".

Članovi i simpatizeri na mitingu su nosili zastave SRS, kao i slike i transparente sa likom Šešelja, kao i zastave Obraza i SNP Naši. Na skupu je preovladavao veliki transparent "Nećemo u EU", kao i niz manjih na kojima se isticalo da je Kosovo deo Srbije i veličana saradnja sa Rusijom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.