Izvor: Scandal.rs, 25.Mar.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju otkriva istinu zašto Miki ostavlja Suzanu!

Samo za novi broj tabloida SCANDAL! Prijatelj Mikija Đuričića iz Kupinova otkriva pravi razlog zašto će pčelar otkačiti Suzanu Perović! Naime, ona je uradila nešto što on ne podnosi i preko toga neće preći! Možda će ostati s njom u rijalitiju, ali kada izađu, sigurno će je šutnuti! Šta je to Suzana uradila što Miki The post SCANDAL! u novom broju otkriva istinu zašto Miki ostavlja Suzanu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zadruga je mesto koje ih je spojilo: Miki ponizio Suzanu pred svima! Ona od sramote nije znala gde se nalazi! (video)

Izvor: Scandal.rs, 25.Mar.2019

Pevačica Suzana Perović došla je danas do Mikija Đuričića, te ga je pozvala da ode do Bele kuće kako bi napravio spisak potrebština za narednu nedelju. Naime, u jednom momentu Miki je krenuo ka zadrugarkama koje su pravile spisak, okrenuo se i odmerio pogledom Suzanu od glave do pete, pa joj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.