PRETUKAO JE, a sada se oglasio o njenoj TRUDNOĆI – Miki Đuričić imao ŠOK poruku za NADEŽDU!

Izvor: 011vodič.com, 27.Dec.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUKAO JE, a sada se oglasio o njenoj TRUDNOĆI – Miki Đuričić imao ŠOK poruku za NADEŽDU!

Iz kućnog pritvora se oglasio…
Miki Đurišić, koji je je završio u kućnom pritvoru godinu dana, i to zbog fizičkog okršaja sa njom i Suzanom Perović i Nadežde Biljić, imao je poruku za svoju nekadašnju verenicu.
Nadežda me ne zanima. Stvarno joj želim svu sreću i želim da joj beba bude živa i zdrava. Nadam se da će ona i suprug biti zadovoljni i da će se dugo voleti – poručio je Miki.
Nisam ironičan, nije mi Nadežda kriva ni za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << šta, dobra je ona – dodao je pčelar iz Kupinova.
The post PRETUKAO JE, a sada se oglasio o njenoj TRUDNOĆI – Miki Đuričić imao ŠOK poruku za NADEŽDU! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.