Napravite jednostavne napitke za mršavljenje

Izvor: Luftika.rs, 04.Avg.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravite jednostavne napitke za mršavljenje

Predstavljamo vam nekoliko napitaka za koje kažu da pomažu u mršavljenju. Sastojci su prirodni, tako da ne mogu da škode, lako se prave pa vredi pokušati.
pixabay.com Napitak od rena, meda, limuna, đumbira i cimeta Potrebno: 125 grama rena 3 kašike meda 4 limuna koren đumbira (2 cm) 2 kašičice cimetaRen i đumbir izmiksirajte u blenderu, pa dodajte isceđen sok od limuna, zatim dodajte med i cimet. Prebacite sirup >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u teglu i čuvajte na hladnom i tamnom mestu. Ren je bogat vitamina C, B1 , B2 i B6, kalijuma, magnezijuma, fosfora i gvožđa. Ubrzava metabolizam i stimuliše razvoj dobrih bakterija u crevima, a kada se pomeša sa đumbirom, limunom, medom i cimetom, kažu da se njegova svojstva se povećavaju.
Sirup pite 2 puta dnevno, po jednu kašiku pre obroka ili pre treninga. Između 2 tretmana od po 3 nedelje napravite pauzu nekoliko dana.
privatna arhiva Sirup od cimeta i meda Potrebno: 2 supene kašike meda 1 supena kašika cimeta 250 ml vode Prokuvajte vodu i sipajte tako vrelu vodu preko cimeta. Prekrijte posudu i ostavite da stoji dok se ne ohladi. Dodajte med tek kada je napitak prohlađen. Popijte polovinu napitka pred spavanje, na prazan stomal. Drugu polovinu ostavite u frižideru i popijte tako hladnu ujutru, takođe na prazan stomak.
Pixabay.com Sasi voda Potrebno: 8 čaša vode 1 kašičica rendanog korena od đumbira 1  krastavac, oguljen i isečen na tanke kriške 1 limun isečen na kriške 12 listova nane Sastojke pomešajte sa vodom. Ostavite smesu da odstoji preko noći, a napitak konzumirajte tokom celog sledećeg dana.
Napitak od sirćeta, meda, limuna i cimeta Potrebno: 1 kašičica cimeta 2 kašike jabukovog sirćeta 1 kašike meda 2 kašike limunovog soka 1 čaša vode Ovaj napitak ubrzava metabolizam, a ono što je potrebno da uradite je da sastojke stavite u blender i dobro ih promešajte. Preparat držite u frižideru i pijte ga svakog jutra po jednu kašiku na prazan stomak.
Vredi pokušati, ako već niste.
Više o napitku o kojem priča ceo svet  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.