Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2023, 19:14

Medena rakija – specijalitet pčelara

Slavsko vreme je počelo i običaj je da domaćin, ako je pčelar pa i ako to nije, goste dočekuje i svojim specijalitetom: sopstvenim proizvodom, medenom rakijom. Postoji mnogo recepata, a mi ćemo vam ponuditi jedan tradicionalni koji se, prema nekim izvorima, spravljao još u antička vremena. Priprema se jednostavno, a konačnu aromu određuje odabrani sastav.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Veruje se da je ovaj recept je još iz antičkog vremena: Pčelar objašnjava kako se pravi medena rakija

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Dec.2023, 06:37

N. S. . .. Ona pospešuje apetit i predstavlja odličnu podlogu za hranu koja će uslediti .. Slavsko vreme je počelo i običaj je da domaćin, ako je pčelar pa i ako to nije, goste dočekuje i svojim specijalitetom: sopstvenim proizvodom, medenom rakijom. Postoji mnogo recepata,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.