Holesterol, upalu bešike i prehladu leče dva sastojka koja svi imaju u kući

Izvor: B92, 20.Jan.2022, 14:22

Holesterol, upalu bešike i prehladu leče dva sastojka koja svi imaju u kući

Med je jedina namirnica na svetu koja se neće pokvariti, može samo da se kristališe ako se ostavi na hladnom mestu veoma dugo. Svakako, mnogim farmaceutskim kompanijama neće se dopasti recepti koji uključuju ovu jedinstvenu namirnicu i cimet, koji blagotvorno deluju na organizam i leče mnoge bolesti.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ova dva sastojka liječe holesterol, upalu bešike i prehladu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2022

Med je jedina namirnica na svijetu koja se neće pokvariti, može samo da se kristališe ako se ostavi na hladnom mjestu veoma dugo. Svakako, mnogim farmaceutskim kompanijama neće se dopasti recepti koji uključuju ovu jedinstvenu namirnicu i cimet, koji blagotvorno djeluju na organizam i liječe...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.