Ginisov rekorder: Držao pčele na glavi više od 4 sata

Izvor: B92, 12.Jul.2020, 13:12

Ginisov rekorder: Držao pčele na glavi više od 4 sata

Ovaj dvadesetšestogodišnjak pčele smatra svojim najboljim prijateljima i kaže da ih ne doživljava kao pretnju.

Dvadesetšestogodišnjak, poznat kao Natur M.S, pčele smatra svojim najboljim prijateljima i kaže da ga je sa pčelama upoznao otac Sajajakumar, koji je i sam nagrađivani pčelar i proizvođač meda.

Njemu je sasvim normalno da drži pčele na licu još od svoje sedme godine, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na taj način impresionirao drugove iz razreda.

Takođe je najduže držao Ginisov rekord, pošto je na glavi držao pčele 4 sata, 10 minuta i 5 sekundi.

Njegova naklonost prema pčelama dovela ga je do toga da studira pčelarstvo na koledžu u Bangaloru u Indiji gde sanja da stekne doktorat iz ove oblasti kako bi zaštitio pčele i naučio više o njima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li znate… da je Indijac držao roj pčela na glavi duže od četiri sata

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Jul.2020, 09:12

Da li znate… … da je 20-godišnji Indijac oborio Ginisov rekord držeći roj pčela na glavi četiri sata, 10 minuta i pet sekundi?! … da će Švajcarci ponuditi bogatašima da svoju vrednu imovinu drže u sefovima ugrađenim u alpske stene i pećine po početnoj ceni od 500.000 dolara?! … da...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.