Izvor: Radio Dunav, 25.Dec.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUŠTVO PČELARA “DUNAV” DONIRALO MEDENE DAROVE

U sklopu obeležavanja novogodišnjih i božićnih praznika, Društvo pčelara „Dunav“ iz Apatina doniralo je Crvenom krstu Apatin 50 medenih darova za socijalno ugroženu decu sa teritorije opštine Apatin.
Medeni darovi će biti podeljeni u okviru akcije podele novogodišnjih paketića „Jedan paketić – mnogo ljubavi“, koja se realizuje kao tradicionalna aktivnost organizacije Crvenog krsta Apatin.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Društvo pčelara “Dunav” doniralo medene darove Crvenom krstu Apatin

Izvor: 025info.rs, 25.Dec.2017

U sklopu obeležavanja novogodišnjih i božićnih praznika, Društvo pčelara „Dunav“ iz Apatina doniralo je Crvenom krstu Apatin 50 medenih darova za socijalno ugroženu decu sa teritorije opštine Apatin.   Medeni darovi će biti podeljeni u okviru akcije podele novogodišnjih paketića „Jedan...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.