ĆERKA Ane Ćurčić je nadaleko čuvena po lepoti koja zaustavlja dah - Srce ovog fudbalera rezervisano je za nju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2023, 22:50

ĆERKA Ane Ćurčić je nadaleko čuvena po lepoti koja zaustavlja dah - Srce ovog fudbalera rezervisano je za nju!

"Kao med si!"

Ana Ćurčić nedavno je postala stanovnik velelepnog imanja u Šimanovcima da bi se javno obračunala sa nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem koji ju je pred kamerama rijalitija prevario sa dve decenije mlađom Anđelom Đurić.

Njen ulazak napravio je pravu pometnju u Beloj kući, a mnoge zanima kako izgledaju sin i ćerka Ane Ćurčić koje je dobila u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << braku.

Prelepa mlada dama se zove Iva i izgledom veoma podseća na majku. Sudeći po Instagramu profilu, Iva je ranije trenirala odbojku, dok sada radi u Aninom kozmetičkom salonu.

Ana je često umela da govori da joj je ćerka jedna emancipovana mlada devojka.

A post shared by ⚘77⚘ (@nemanja.jovic77)

Anina naslednica je aktivna na društvenim mrežama, gde je otkrila da je u ljubavi sa fudbalerom Partizana Nemanjom Jovićem.

Iva emocije prema sportisti pokazuje redovno, a i on nju često obraduje nesvakidašnjim iznenađenjima, čime se ona hvalila na Instagramu. Tako je i srce koje je fudbaler podelio mnogima zapalo za oko. Govori se da je fudbaler do ušiju bio zaljubljen u nju i da je zbog toga namenio drugu polovinu srca za nju.

A post shared by Fan page o Ivi Kovacevic🫀 (@kovacevicka.queen)

- "Kao med si", "Sve pohvale tvojoj majci Iva", "Samo jako i hrabro, prevazići ćete sve ovo i rešiti se konacno dotičnog" - nizali su se komentari!

Najveću pažnju medija privukla je činjenica da je ćerka Ane Ćurčić samo dve godine mlađa od Zvezdanove ljubavnice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.