Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Mar.2024, 12:44

Skijališta na Kopaoniku i Staroj planini daju popust ženama povodom Osmog marta

KOPAONIK/STARA PLANINA – Skijališta Srbije na Kopaoniku i Staroj planini obezbediće 50 odsto popusta svim ženama na jednodnevne i jednodnevne ski karte sa noćnim skijanjem, kao i 30 odsto popusta na trodnevne i trodnevne ski karte sa noćnim skijanjem kupljene u petak 8. marta. U ski centru Kopaonik u funkciji je 14 žičara i ski […]
Vest Skijališta na Kopaoniku i Staroj planini daju popust ženama povodom Osmog marta objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Skijališta na Kopaoniku i Staroj planini daju popust ženama povodom 8. marta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2024

Skijališta Srbije na Kopaoniku i Staroj planini obezbediće 50 odsto popusta svim ženama na jednodnevne i jednodnevne ski karte sa noćnim skijanjem, kao i 30 odsto popusta na trodnevne i trodnevne ski karte sa noćnim skijanjem kupljene u petak 8. marta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.