Priča koja će vam OTVORITI OČI i pročistiti dušu!

Izvor: 011vodič.com, 08.Mar.2021, 09:00

Priča koja će vam OTVORITI OČI i pročistiti dušu!

Danas je Dan žena, Osmi mart i tada se svi sete majki, supriga, sestri, dobiju pokoji cvet, simboličan poklon, a onda se zaboravi šta sve one tokom svih ostalih dana učine za vas.
Evo jedna priča o majci koju svaki dan treba da pročitate jednom.
Kao i većina starijih osoba, tako se i ova majka nije posebno razumela u mobilne telefone koji je nedavno sebi nabavila. Nakon nekog vremena, majka zaključi da je njen telefon pokvaren.
Dugo je hodala tražeči radnju koja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se bavi time i našla nekoga ko bi popravio kvar koji je nastao. Kada je konačno našla radnju, bilo je kasno i već su zatvorili. Idućeg jutra majka je nekako našla tu radnju i našla majstora.
„Gospodine, možete li da popravite ovaj moj telefon?“ reče majka.
Radnik pogleda telefon, proveri ga i reče: „Gospođo, vaš telefon je sasvim u redu.“
Majka suznog lica upita: „Pa, zašto me niko od moje dece ne nazove?“
Kurir.rs

The post Priča koja će vam OTVORITI OČI i pročistiti dušu! appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.