Izvor: Blic, 08.Mar.2024, 10:23

Osmomartovska euforija u ciframa! Prodaja cveća priprema se mesecima, a EKSPLODIRA u tri dana praznika: Kakve su cene ove godine

Pored cilja zbog kog je prvobitno nastao, praznik žena 8. mart ima još jedan simbol po kojem je prepoznatljiv - cveće. Baš tog dana, a zapravo već par dana pre, cvećare i pijace, ulične tezge obiluju aranžmanima, buketima, saksijskim cvećem i dekorativnim biljkama koje mame kupce da obeleže 8. mart tako što će ih darovati dragim ženskim osobama. Ono što prethodi ovim scenama, a mi kao kupci i posmatrači ne vidimo jesu meseci pripreme kako bi baš za taj jedan dan ponuda bila što raznovrsnija i bogatija. Razgovarali smo sa proizvođačima kako to izgleda.
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovog jutra Beogradom su šetali MUŠKARCI SA CVEĆEM: Mladi, stari, deca... nema ko danas nije imao buket u ruci (FOTO)

Izvor: Blic, 08.Mar.2024

Beogradom su jutros šetali muškarci sa cvećem! Po jedan ili ceo buket, kupovali su cvećarama i nosili svojim damama, koleginicama, prijateljicama.. svakako dragim ženskim osobama koje su želeli da iznenade za današnji Međunarodni praznik žena, Osmi mart.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.