NAJAVA DANA (sreda, 25. mart): Svetski prvaci love Kengure, Barselona gostuje u Zelenoj šumi

Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (sreda, 25. mart): Svetski prvaci love Kengure, Barselona gostuje u Zelenoj šumi

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas...

1504: FLAMENGO – BANGU, 02.00

(Fudbal, Karioka)

Flamengo iza sebe ima šest vezanih pobeda računajući kup i mečeve šampionata države Rio de Žaneiro. Ekipa Bangua je u prethodna dve meča odigrala nerešeno u prvenstvu. Kada su u pitanju međusobni dueli, Flamengo ima pet pobeda i samo jedan remi protiv Bangua. Flamengo je treći na tabeli, a Bangu osmi.

7719: Krajinović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << F. - Lajović D, 18:45

(Tenis, ATP Majami)

Dva srpska tenisera su se samo jednom sastajala u karijeri, i to na šljaci, koja mnogo više odgovara Dušanu, pa je on i pobedio. Filip je mnogo iskusniji na tvrdoj podlozi, ali je i umorniji zbog napornog duela od ponedeljka uveče.

6605: SVAZILEND - J. AFRIKA, 19.00

(Fudbal, Prijateljski meč)

Samo dva puta do sada su se sastajale ove selekcije. Pre osam godina bilo je 1:1, a 2010. godine Južna Afrika je kao domaćin ubedljivo trijumfovala sa 6:2. Svazilend je vezao 13 zvaničnih utakmica bez pobede. Južna Afrika je ima tri meča zaredom bez trijumfa, pobedila je Mali u januaru u prijateljskom meču.

6606: DANSKA – SAD, 20.15

(Fudbal, Prijateljski meč)

Amerikanci su slavili na samo dva od prethodnih deset mečeva, dok su Danci na istom broju poslednjih duela ostvarili duplo više trijumfa. Do sada su odigrali tri međusobna duela, i jedni i drugi imaju po jedan trijumf.

6601: INDONEZIJA – KAMERUN, 11.00

(Fudbal, Prijateljski meč)

Kamerunci su ovde izraziti favoriti iako je jedini dosadašnji međusobni okršaj završen bez golova. Međutim, na prethodnih pet mečeva u svim takmičenjima Indonezija je dobila četiri, dok Kamerun nije slavio na strani tri uzastopna meča.

6607: NEMAČKA – AUSTRALIJA, 20.30

(Fudbal, Prijateljski meč)

Aktuelni prvak sveta uspeo je da se izvuče posle slabijeg starta kvalifikacija, pa je pre nastavka klupske sezone dva puta slavio. Australija je nedavno osvojila Kup Azije, a poslednji susret dve reprezentacije dobili su Kenguri pre četiri godine sa 2:1.

6608: ŠKOTSKA – S. IRSKA, 20.45

(Fudbal, Prijateljski meč)

Dve reprezentacije prvi put se sreću posle četiri godine, kada je Škotska slavila sa 3:0. Obe ekipe su poslednji zvanični meč izgubile – Severna Irska od Rumunije sa 0:2, čime je okončana serija od tri vezane pobede, a Škotska od Engleske s rezultatom 1:3.

7001: ŽALGIRIS – BARSELONA, 18.45

(Košarka, Evroliga)

Žalgiris za poraz na svom terenu ne zna na prethodne četiri utakmice, a u goste stiže Barsa, koja je ponovo u igri za prvo mesto. Barselona ima seriju od 12 pobeda, ali je minulog vikenda deklasirana od Valensije na gostovanju.

7010: HIMKI – VALENSIJA, 18.00

(Košarka, Evrokup)

Himki je kući poneo minimalnu prednost (76:75), pa će aktuelni osvajač Evrokupa imati priliku da se revanšira i ode dalje. Mada, Himki je nanizao četiri pobede, a slavio je na tri od prethodna četiri meča protiv Valensije.

7011: LOK. KUBANJ – UNIKS, 18.00

(Košarka, Evrokup)

Lokomotiva je u Kazanju slavila sa 87:78, pa ima solidnu prednost u odnosu na rivala. Tim iz Krasnodara bio je bolji od UNIKS-a na poslednja tri međusobna okršaja. UNIKS je u seriji od tri vezana poraza.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.