Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Feb.2024, 18:06

Međunarodni osmomartovski velemajstorski turnir šahistkinja od 2. do 10. marta 2024. u Beogradu

Šahovski savez Beograda od 2. do 10. marta 2024. organizovaće Međunarodni osmomartovski velemajstorski turnir šahistkinja u 2024. godini. Tradicionalni turnir, 55. po redu, održaće se u prostorijama Matematičke gimnazije, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. Turnir će zvanično biti ovoren u Svečanoj sali 2. marta u 15.30. Smatra se da ovo takmičenje … Članak Međunarodni osmomartovski velemajstorski turnir šahistkinja od 2. do 10. marta 2024. u Beogradu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Gimnazija „Bora Stanković“ u Vranju organizuje XIV okružno takmičenje u besedništvu.

Izvor: OkRadio.rs, 01.Mar.2024, 10:43

Povod је 130 godina od rođenja i 45 godina od upokojenja Prepodobnog Justina Ćelijskog i Vranjskog Tema ovogodišnjeg takmičenja izabrana je iz riznice bogonadahnutih misli oca Justina, u čast svetitelju, velikom pravoslavnom filozofu i proslavljenom Vranjancu: Sve počinje odavde, sa zemlje:...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.