Goran Bogdan raspametio žene čestitkom za 8. mart: Tako to rade pravi muškarci FOTO

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 10:59

Goran Bogdan raspametio žene čestitkom za 8. mart: "Tako to rade pravi muškarci" FOTO

Goran Bogdan je smislio genijalnu čestitku i oduševio sve dame povodom Osmog marta.

Jedan od najpopularnijih glumaca u regionu Goran Bogdan na originalan način je čestitao svim damama 8. mart i pokrenuo brojne reakcije na društvenim mrežama.

Šarmantni glumac, čije srce već godinama pripada njegovoj koleginici Jovani Stojiljković, s kojom se nedavno pojavio i na 52. FEST-u, oduševio je fotografijom na kojoj pozira u bademantilu, sa crvenim karminom i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << širokim osmehom.

Ova fotka je naročito nasmejala žene, čiji je ionako miljenik, pa se duhoviti komentari od jutros samo nižu.

"Srećan nam 8. mart. Trebaće nam...", napisao je Goran Bogdan u svom stilu na Instagramu, a neki od simpatičnih komentara glase: "Najduhovitija čestitka koju sam videla! Hvala!", "Tako to rade pravi muškarci", "Divan si - hvala", "Srećan osmi mart, lutkice", "Hvala Gorana ili Bogdana"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.