GRCA KOD OGRADE! Drama na imanju - Milica Kemez van sebe, Bora je OTPISAO! Slomila se, jeca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 20:54

GRCA KOD OGRADE! Drama na imanju - Milica Kemez van sebe, Bora je OTPISAO! Slomila se, jeca (VIDEO)

Ne želi da bude njen partner!

Milica Kemez doživela je razočarenja kada je saznala da je Bora Santana ne bi odabrao za iznenađenje za osmi mart (detaljnije čitajte OVDE). Ona se jadala zadrugarkama, a zatim se povukla i osamila kod garaže.

Bora je tokom emisije bio krajnje neprijatan, saopštivši zadrugarima da je na odnos sa bivšom rešio da stavi tačku, te je upravo to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio razlog njegovog odabira druge devojke.

On je za svoju lepšu polovinu izabrao Jovanu Tomić Matoru, a Milica, iako nije pokazala ljutnju za stolom, ipak je posustala, pa se slomila nakon emisije.

Bora je za to vreme bio u kuhinji, ne slutivši kakva drama se odvija u dvorištu imaginarijuma.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.