Zrenjanin: Danas sahrana mladića koji je autom upao u jezero

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Danas sahrana mladića koji je autom upao u jezero

Zrenjaninac Goran Popov (29), koji je smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Zrenjaninu u nedelju ujutro, oko tri sata posle ponoći, biće sahranjen danas u 15 časova na Novom groblju u Zrenjaninu.

Rezultati obdukcije njegovog tela još nisu stigli iz Zavoda za sudsku medicinu u Novom Sadu u zrenjaninsko Osnovno javno tužilaštvo, pa se tačan uzrok smrti još uvek ne zna, kaže Osnovni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << javni tužilac u Zrenjaninu Mladen Vujin za zrenjaninski.com.

O ostalim detaljima saobraćajne nesreće tužilaštvo je obavestilo javnost usaglašenim saopštenjem sa zrenjaninskom Policijskom upravom.

Autor: Zrenjaninski.com

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.