Za ubistvo slovačkog novinara plaćeno 70.000 evra

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ubistvo slovačkog novinara plaćeno 70.000 evra

Za ubistvo po narudžbini slovačkog istraživačkog novinara Jana Kucijaka i njegove verenice plaćeno je ukupno 70.000 evra, saopštio je u ponedeljak slovački tužilac

Obraćajući se na konferenciji za novinare, neimenovani tužilac je rekao da je plaćeno 50.000 evra, dok preostalih 20.000 evra predstavlja "oprošten dug".

Specijalni tužioci, koji rade na najozbiljnijim zločinima, nikada se ne idetifikuju zbog njihove bezbednosti, napominje AP.

Novinar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Jan Kucijak i njegova verenica ubijeni su 21. februara, a slovačke vlasti su saopštile da veruju da je reč o ubistvu po narudžbini, koje je povezano sa radom ubijenog novinara.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.