Izvor: Radio 021, 27.Jan.2020, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanskim školama i domovima na konkursu više od 700 interaktivnih tabli s projektorom

Osnovne i srednje škole širom Vojvodine, kao i domovi za boravak učenika, dobile su interaktivne table s projektorom na upravo završenom konkursu Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje.

Podeljeno je ukupno 704 interaktivnih tabli. Osnovne škole - njih 385, dobilo je ukupno 587 tabli, a među njima je najviše njih i to osam dobila OŠ "Slobodan Bajić Paja" u Pećincima. Prema konkursu, pravo na više od jedne table imale su škole s isturenim odeljenjima.

Interaktivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << table dobilo je ukupno 39 škola širom novosadske opštine, od samog grada do Rumenke, preko Futoga, Sremske Kamenice do Kovilja.

Kad je reč o srednjim školama, ukupno 109 ustanova širom Vojvodine dobilo je isto toliko tabli. Među njima je 13 škola u Novom Sadu.

Table je dobilo i osam domova učenika srednjih škola i to jedan u Vršcu, u Zrenjaninu, Kikindi, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Subotici, kao i dva doma u Novom Sadu.

Konkursom je za table opredeljeno 70,4 miliona dinara i one će biti nabavljene preko javne nabavke.

Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Interaktivne table za sve škole iz Opštine Odžaci

Izvor: 025info.rs, 27.Jan.2020

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice objavio je rezultate konkursa za finansiranje nabavki interaktivnih tabli sa projektorom za ustanove osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja i učeničkog standarda sa teritorije AP Vojvodine. Sve...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.