Izvor: Radio 021, 16.Jun.2020, 18:43

Viz Er najavio devet novih ruta iz Beograda od jula

Viz Er u julu pokreće devet novih ruta iz Beograda: za Hamburg, Keln, Fridrihshafen, Brisel, Milano, Lisabon, Barselonu, Oslo i Turku, najavila je ova kompanija.

Karte za sve nove destinacije već su dostupne za rezervaciju putem sajta wizzair.com ili putem aplikacije avio-kompanije već od 19.99 evra, precizirano je.

Viz Er je najavio danas dalje širenje operacija u Srbiji, dodajući beogradskoj bazi novi avion Airbus A321, a u avgustu će i druga dva aviona biti zamenjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << istim modelom Airbus 321. Nova letelica će se pridružiti floti u julu 2020. i time povećati beogradsku flotu na tri aviona, navela je kompanija.

U julu 2020. Viz Er će pokrenuti devet novih ruta iz Beograda: Hamburg, Keln, Fridrihshafen (Nemačka), Brisel Šarlroa (Belgija), Milano Malpensa (Italija), Lisabon (Portugal), Barselona El Prat (Španija), Oslo Sandefjord Torp (Norveška) i Turku (Finska). Karte za sve nove destinacije već su dostupne za rezervaciju putem sajta wizzair.com ili putem aplikacije avio-kompanije već od 19.99 evra.

Prvi Viz Er let iz Srbije poleteo je 2010, a od tog trenutka kompanija, kako navodi, neprestano proširuje svoje poslovanje.

Poslednjim širenjem svoje flote u Srbiji, Viz Er će 2020. godine imati tri aviona sa sedištem u Srbiji u kojima će biti zaposleno više od 70 članova posade koji pružaju odličnu uslugu na svakom Viz Er letu. Viz Er ukupno nudi 28 ruta ka 16 zemalja sa dva srpska aerodroma: 23 rute iz Beograda i pet ruta iz Niša. Zamene kompletne beogradske flote na Airbus 321 avione predstavlja godišnji kapacitet od 1.31 miliona sedišta na prodaju, a za letove iz Beograda.

Avio-kompanija je nedavno najavila niz pojačanih higijenskih mera kako bi se osiguralo zdravlje i bezbednost putnika i osoblja. Kao deo novih protokola, tokom leta, kabinsko osoblje i putnici moraju da nose zaštitne maske, a kabinsko osoblje takođe mora da nosi rukavice.

Avioni Viz Er-a redovno prolaze kroz proces industrijskog čišćenja suvom maglom sa antivirusnim rastvorom i nakon strogog dnevnog rasporeda čišćenja, svi avioni se dezinfikuju tokom noći sa istim antivirusnim rastvorom. Sanitarne vlažne maramice daju se svakom putniku po ulasku u avion, svi magazini su uklonjeni iz aviona i preporučuje se da se svaka kupovina u avionu obavi beskontaktnim plaćanjem. Od putnika se zahteva da poštuju mere fizičkog distanciranja koje su donete od strane lokalnih nadležnih zdravstvenih institucija i podstiču se da sve kupovine obave pre leta onlajn, kako bi se smanjio svaki mogući fizički kontakt na aerodromu.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Wizz Air – 10 novih destinacija iz Beograda po 19.99 evra

Izvor: Domino Magazin, 16.Jun.2020

Wizz Air je danas najavio devet novih ruta iz Beograda od jula. Cene karata će biti već od 19.99 evra. Tako će poznata low cost avio kompaniaj iz Beograda leteti za: Hamburg, Keln, Fridrihshafen, Brisel, Milano, Lisabon, Barselonu, Oslo i Turku. Karte već mogu da se kupe online. To znači da će...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.