Wizz Air od jula iz Beograda leti na devet novih destinacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020, 14:36

Wizz Air od jula iz Beograda leti na devet novih destinacija

Niskotarifna avio kompanija Wizz Air od jula uspostavlja devet novih linija iz Beograda i leteće do Hamburga, Brisela, Barselone, Kelna, Milana, Turka, Lisabona, Fridrihshafena i Osla, saopštio je danas u Beogradu generalni direktor te kompanije Jozef Varadi.

On je na konferenciji za medije na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” najavio i da Wizz Air širi flotu aviona u Srbiji time što će beogradskoj bazi početkom jula biti dodat novi avion Airbus A321.

Varadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je kazao i da će u avgustu i druga dva aviona A320 Wizz Aira u Srbiji biti zamenjena istim modelom Airbus 321.

Na nove destinacije i širenje flote, ističe Varadi, kompanije se odlučila zbog dobrog poslovanja u Srbiji i time što putnici iz naše zemlje preko te avio kompanije traže kartu i mesto više, ali i nove destinacije.

Uprkos najavama pojedinih kompanija da će cene avio karata zbog pandemije virusa korona biti skuplje, Varadi najavljuje da se u kompaniji Wizz Air to neće dogoditi, već, kaže, da će karte biti jeftinije.

Prema njegovim rečima, to će biti način da se putnici motivišu i da im se vrati poverenje da ponovo putuju avionom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz Beograda uskoro još devet linija 'Viz era'

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2020

Niskobudžetna avio-kompanija "Viz er" (Wizz Air) najavila je danas da će u julu uvesti devet novih linija iz Beograda...Nova odredišta su Hamburg, Keln, Fridrihshafen (Nemačka), Brisel - Šarlroa (Belgija), Milano - Malpensa (Italija), Lisabon (Portugalija), Barselona - El Prat (Španija), Oslo -...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Wizz Air od jula iz Beograda leti na devet novih destinacija

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2020

Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air od sredine jula uspostavlja devet novih linija iz Beograda i letjeće do Hamburga, Brisela, Barselone, Kelna, Milana, Turka, Lisabona, Fridrihshafena i Osla, saopštio je danas u Beogradu izvršni direktor te kompanije Jozef Varadi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.