Izvor: Radio 021, 20.Okt.2020, 11:40

VIDEO: Žan-Klod van Dam spasao bugarsku čivavu kojoj je pretila smrt zbog birokratije

Slavni belgijski glumac Žan-Klod van Dam spasao je od sigurne smrti ženku čivave po imenu Raja, koja je iz Bugarske u Norvešku poslata s lažnim pasošem, objavilo je udruženje za zaštitu životinja.

"Zove se Raja i nije mogla da bude registrovana u Norveškoj zbog lažnog pasoša. Norveška je zapretila da će je uspavati u utorak ako je Sofija ne preuzme nazad", objasnio je član udruženja "Četiri šape".

Norveški kupac je pokrenuo onlajn peticiju koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je privukla pažnju belgijskog glumca.

"Za svoj rođendan sam zamolio bugarske vlasti da promene odluku. Ne možemo dozvoliti eutanaziju čivave", rekao je Žan-Klod van Dam u video poruci na društvenim mrežama.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Norveška je zapretila da će uspavati švercovanu bugarsku čivavu, a onda se pojavio Van Dam

Izvor: Luftika.rs, 20.Okt.2020

Slavni belgijski akcioni glumac Žan-Klod van Dam spasao je od sigurne smrti ženku čivave po imenu Raja, koja je iz Bugarske u Norvešku prošvercovana s lažnim pasošem, objavilo je udruženje za zaštitu životinja.. “Zove se Raja i nije mogla da bude registrovana u Norveškoj zbog lažnog pasoša....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.