VIDEO: Voditelj ugostio najpopularnijeg hrvatskog političara - nikoga

Izvor: Radio 021, 07.Sep.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Voditelj ugostio najpopularnijeg hrvatskog političara - nikoga

Nakon što je redovno mesečno istraživanje o društvenim i političkim preferencijama pokazalo da je najpopularniji hrvatski političar, prvi put u istoriji - "niko", odnosno nijedan političar, Zoran Šprajc je u emisiji "RTL Direkt" odlučio da ugosti - nikoga.

"Gospodine Nitko, dobra vam večer, dobrodošli u 'RTL Direkt'. Kako se osjećate kao najpopularniji hrvatski političar? Da, vi se kao Nitko osjećate nikako, a zamislite kako se tek sad osjećaju oni koji su dosad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mislili da su netko", rekao je Šprajc praznoj stolici preko puta sebe.

"Ali kako ste uspjeli u tako relativno kratkom roku napraviti ovako dobar politički rezultat, osobito, kako ste uspjeli prestići dosad izuzetno popularnu predsjednicu? Mislite da je tajna vašeg uspjeha što, za razliku od nje, vi pazite što govorite, tj. ne govorite ništa? Dobro, predsjednica možda govori sve i svašta, nekad možda bolje da i ne govori, ali evo prestigli ste i premijera koji govori malo, a kad govori, kao da ništa ne govori? Kako ste to uspjeli pobijediti?", upitao je.

"Gospodine Nitko, hvala vam lijepa na ovom razgovoru i želim vam puno uspjeha u ničemu!", zaključio je voditelj.



Autor: Index.hr

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"GOSPODIN NIKO" Nikada nećete pogoditi ko je najbolji političar u Hrvatskoj

Izvor: Blic, 07.Sep.2017

Poznati hrvatski novinar Zoran Šprajc u svom “RTL Direktu” ugostio je najpopularnijeg hrvatskog političara – “Nikoga”, prenose zagrebački mediji...“Gospodine Niko”, dobro veće, dobrodošli u ‘RTL Direkt”. Kako se osećate kao najpopularniji hrvatski političar?”, pitao je Šprajc...

Nastavak na Blic...

Najpopularniji političar "Niko" intervjuisan na RTL-u (Video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Sep.2017, 01:00

Poznati hrvatski novinar Zoran Šprajc u svom “RTL Direktu” ugostio je najpopularnijeg hrvatskog političara – “Nikoga”, prenose zagrebački mediji.“Gospodine Niko”, dobro veće, dobro došli u ‘RTL Direkt”. Kako se osjećate kao najpopularniji hrvatski političar?”, pitao je Šprajc...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.