Izvor: Radio 021, 13.Dec.2018, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: U dvorište postavio veliku skulpturu srednjeg prsta namenjenu gradskoj upravi

Ted Pelki iz Vestforda je odlučio da se osveti upravi grada jer godinama odbija da mu da dozvolu za izgradnju garaže. On je u želji za osvetom postavio veliku skulpturu srednjeg prsta koju je platio 4.000 američkih dolara.

"Krivo mi je što su građani pomislili da je gestikulacija upućena njima. Postavio sam ovo da bih se osvetio upravi grada koja odbija da mi da dozvolu već duži niz godina. Situacija nije bila fer i hteo sam da se izjasnim na pravi način", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Ted.

Ted se s upravom borio dugih deset godina, na kraju mu je ponestalo strpljenja pa je postavio skulpturu u svoj vrt na četiri metra visine kako bi bila vidljiva celom gradu i da srednji prst bude okrenut prema zgradi uprave.

Uložio je dodatni novac kako bi skulptura bila vidljiva i noću, pa ispod nje sada stoje reflektori. Kao najbolju stvar od svega Ted izdvaja činjenicu da ne postoji zakon kojim bi mogli krivično da ga terete za ovaj čin, jer se ovo smatra slobodom govora.

On ne planira da skloni svoje delo u skorije vreme i nada se da će ovaj čin pokrenuti njegov slučaj dobijanja dozvole.



Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.