Izvor: Radio 021, 14.Jun.2020, 09:11

VIDEO: Policajci ubili Afroamerikanca u Atlanti, šefica policije podnela ostavku

Demonstranti su zatvorili glavni autoput u Atlanti i zapalili restoran "Wendy" ispred kog je policija upucala Afroamerikanca dok je pokušavao da izbegne hapšenje, a incident je zabeležen i na video-snimku.

Neredi su izbili nakon što je pao mrak u Atlanti, zbog smrti 27-godišnjeg Rejšarda Bruksa. Slike na lokalnoj televiziji prikazivale su restoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u plamenu više od 45 minuta pre nego što su vatrogasne ekipe stigle da ugase požar.

#BREAKING: Huge fire now in #Atlanta after the killing of Rayshard Brooks!#BlackLivesMatter #blacklifematters #londonprotests #RayshardBrooks #BLACK_LIVES_MATTER #BLM #AtlantaShooting #AtlantaRiot #AtlantaProtest #AtlantaProtests #USAonFire pic.twitter.com/ilNcvDNmdW

— safi (@saf12470962) June 14, 2020

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICAJAC KOJI JE UBIO AFROAMERIKANCA U ATLANTI DOBIO OTKAZ: Šefica policije zbog incidneta podnela ostavku (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Jun.2020

Policajac koji je u Atlanti ubio Afroamerikanca Rejšarda Bruksa (27) dobio je otkaz, javlja CNN.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.