Izvor: Blic, 14.Jun.2020, 08:38

NOVI SLUČAJ DŽORDŽ FLOJD Policija u Atlanti ubila nenaoružanog Afroamerikanca, buknuli nemiri, POLA GRADA U PLAMENU (VIDEO)

Demonstranti su u subotu zatvorili glavni auto-put u Atlanti i zapalili restoran Vendis u kojem je policija upucala crnca Rejšarda Bruksa (27) dok je pokušavao da izbegne hapšenje, a incident je zabeležen na video snimku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Policajci ubili Afroamerikanca u Atlanti, šefica policije podnela ostavku

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2020

Demonstranti su zatvorili glavni autoput u Atlanti i zapalili restoran "Wendy" ispred kog je policija upucala Afroamerikanca dok je pokušavao da izbegne hapšenje, a incident je zabeležen i na video-snimku...Neredi su izbili nakon što je pao mrak u Atlanti, zbog smrti 27-godišnjeg Rejšarda Bruksa....

Nastavak na Radio 021...

KO JE NOVI DŽORDŽ FLOJD? Otac četvoro dece zaspao u automobilu, policija došla da ga hapsi i UPUCALA U LEĐA - sada ATLANTA GORI (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Jun.2020

Nov slučaj policijske brutalnosti koji je za ishod imao smrt nenaoružanog crnca preti da zapali Ameriku, koja je već na ivici usled rasnih nemira.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.