VIDEO: Norveški pankeri nakon Zakleo se bumbar zapevali Po šumama i gorama

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Norveški pankeri nakon "Zakleo se bumbar" zapevali "Po šumama i gorama"

Norveški bend "Svartlamon hardkor" koji je prošle godine postao hit izvođenjem pesme "Zakleo se bumbar", odlučio je da obradi i partizansku pesmu "Po šumama i gorama".

Muzičari iz Trondhajma su na taj način želeli da obeleže praznik Dan mladosti koji se svakog 25. maja slavi na teritoriji nekadšnje SFRJ.

<br />

Obe numere izvedene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su u saradnji sa srpskim muzičarem Jovanom Pavlovićem koji živi i radi u Norveškoj. "Svartlamon hardkor" gostovao je prošle godine u Beogradu i Gornjem Milanovcu u okviru muzičke manifestacije Serbia World Music festival.

Najveće simpatije pobrala je obrada pesme “Zakleo se bumbar”, kojom je bend želeo da se zahvali na gostoprimstvu Beograđanima.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.