VIDEO: Nonšalantno ušetao u prodavnicu i ubio troje ljudi

Izvor: Radio 021, 02.Nov.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Nonšalantno ušetao u prodavnicu i ubio troje ljudi

Najmanje tri osobe ubijene su u pucnjavi u marketu iz lanca "Volmart" u gradu Tornton u američkoj saveznoj državi Kolorado.

Ubijena su dva muškarca, a žena koja je ranjena u pucnjavi preminula je u bolnici, objavila je lokalna policija na Tviteru. Policija navodi da detektivi trenutno pregledaju snimke i ispituju svedoke.

AP prenosi, pozivajući se na izjavu portparola policije Viktora Avila, da je jedan muškarac "nonšalantno ušao" u prodavnicu i počeo da puca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iz pištolja na grupu ljudi, a potom je pobegao automobilom.

Portparol ističe da zasad nema indicija da je u pitanju teroristički napad i smatra da je u pitanju nasumična pucnjava.

Aliva je naveo da je napadač belac koji je nosio crnu jaknu, braon majicu i farmerke.

Tornton je grad sa 120.000 stanovnika i nalazi se na 16 kilometara severoistočno od Denvera.

Policija je alarmirana oko 18:30 u sredu. Aron Stivens, koji se u to vreme zatekao u marketu, rekao je za Rojters da je bio na kasi i plaćao račun kada je čuo pucnje. Navodno je ispaljeno oko 30 metaka.

Portparol "Valmarta" je samo izjavio da kompanija sarađuje sa istražiteljima, ne želeći dalje da komentariše.



Witness says this is near #Thornton, #Colorado #Walmart. Police say "multiple parties" are down after a shooting. (Per @TheWilliamCrail) pic.twitter.com/fjKLwh1FnQ

— Chris Stewart (@CStewartWPTV) November 2, 2017

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.