Izvor: Radio 021, 13.Sep.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kosanović posle svađe sa Lalatovićem o tome da ga malo sramota, Šarac o utakmici "punoj tenzije"

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac ocenio je posle večerašnje pobede svog tima protiv Radničkog da je utakmica bila "puna naboja i tenzije", dok se trener Radničkog Milorad Kosanović osvrnuo na verbalni sukob sa šefom stručnog štaba crveno-belih Nenadom Lalatovićem, rekavši da ga je malo sramota.

Vojvodina kući nosi tri boda iz Niša, do kojih je došla posle preokreta. Osim tri gola, utakmicu je obeležio i sukob Nenada Lalatovića sa Kosanovićem i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << navijačima Radničkog. Do svađe Lalatovića i Kosanovića došlo je na kraju prvog poluvremena, a sa navijačima se verbalno sukobio po povratku na teren, zbog čega mu je glavni arbitar na meču pokazao drugi žuti karton i poslao da utakmicu posmatra sa tribina.

"Šteta je da se ovako dobra utakmica izvrće ruglu zbog nekih koji se najmanje ponašaju kao sportisti. To mi je žao. Toga me je malo i sramota", kazao je Kosanović posle utakmice.

Out of context ЛингЛонг Суперлига pic.twitter.com/YeIoN1k0X9

— грбвћ (@grbomadjija) September 13, 2019

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.