Izvor: Radio 021, 20.Jul.2020, 10:34

VIDEO: Advokat vlasnika klinike tvrdi da je i njega napao Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović napao je Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje se Jovanović već sukobio s vlasnikom te klinike Ž.I.

Kako javlja Kurir, Jovanović je nasrnuo na advokata i polomio mu naočare ispred Fizio centra.

Na licu mesta se nalazi policija, a istraga je u toku.

Inače, nepoznata lica pokušala su sinoć da provale u ambulantu za rehabilitaciju Fizio centra, sa sedištem u Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Milutina Milankovića broj 1.

"Noćas je pokušan nasilan ulaz u Fizio centar na ista ona vrata ispred kojih je u subotu, oko 16:50h, bivši narodni poslanik Čedomir Jovanović naneo telesne povrede reketom za tenis vlasniku ambulante za fizikalnu rehabilitaciju", rekao je za "Novosti" Dejan Dubajić.



Mediji su objavili da Jovanović nije uhapšen posle napada jer se pozvao na poslanički imunitet.

Autor: Kurir, Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Čedomir Jovanović objasnio VIDEO

Izvor: B92, 20.Jul.2020

Nakon haosa koji je i danas izazvao ispred klinike "Fizio centar", Čedomir Jovanović obratio se ukratko novinarima...Podsetimo, mediji su preneli jutros da je lider LDP-a napao pravnog zastupnika klinike koja se nalazi na Novom Beogradu, u Ulici Milutina Milankovića, a samo dan pre tpoga nasrnuo je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.