Čedomir Jovanović objasnio VIDEO

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 13:51

Čedomir Jovanović objasnio VIDEO

Nakon haosa koji je i danas izazvao ispred klinike "Fizio centar", Čedomir Jovanović obratio se ukratko novinarima.

Podsetimo, mediji su preneli jutros da je lider LDP-a napao pravnog zastupnika klinike koja se nalazi na Novom Beogradu, u Ulici Milutina Milankovića, a samo dan pre tpoga nasrnuo je reketom na vlasnika te klinike, koji je primljen u Urgentni centar radi povreda.

Snimak jutrošnjeg incidenta završio je u medijima, a na njemu se vidi i supruga lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << LDP Jelena Jovanović, koja Čedomira vuče za rukav. Nakon toga, preneto je i da je Jovanović u klinici "Fizio centar" primio "neku terapiju" i da je viđen kako leži dok je oko njega nekoliko ljudi. Kada je izašao iz klinike, novinari su ga pitali šta se dpgodilo, a on je rekao da u tu kliniku dolazi zbog terapije, koja mu je propisana nakon izlaska iz bolnice.

U karatkoj izjavi za medije rekao je da je pogrešio, ali i da je on čovek od krvi i mesa, kao i da je reagovao jer mu je porodica bila ugrožena.

Mediji: Čedomir Jovanović napao advokata klinike; izazvao i sudar - povređena devojka?

Šta je radila supruga Čedomira Jovanovića? Jelena negirala napade; advokat: "Ušla kroz prozor"

Mediji: Čedomir Jovanović pretukao vlasnika klinike,

Policija: Proveravamo događaj po nalogu tužilaštva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.