Uhapšena dvojica zbog demoliranja lokala u Beogradu

Izvor: Radio 021, 19.Okt.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dvojica zbog demoliranja lokala u Beogradu

Policija u Beogradu uhapsila je S. B. (26) i A. V. (27) zbog sumnje na nasilničko ponašanje.

Mediji pišu da su uhapšeni Stefan Belivuk i Aleksandar Vidojević zbog napada na goste kluba "Komitet" u Beton Hali, kao i demoliranje lokala.

Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšeni se sumnjiče da su pretukli nekoliko ljudi i polomili inventar u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu.

Policija je, povodom istog događaja, prethodno uhapsila M. H. (25), >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << M. Č. (24) i P. K. (25) koji se, takođe, sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su sve učesnike ovog događaja i intenzivno tragaju za više osoba, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni S. B. i A. V. su privedeni nadležnom tužiocu i njima je određen pritvor do 30 dana.

Incident se dogodio u subotu, 6. oktobra oko ponoći, kada je u lokal u Karađorđevoj ulici u Beogradu upala grupa od 10 do 15 mladića sa palicama i šipkama i demolirala ga.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.