Uhapšena još dvojica zbog nasilništva u Beton hali

Izvor: B92, 19.Okt.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena još dvojica zbog nasilništva u Beton hali

Beograd -- Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su S. B. (26) i A. V. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su pretukli nekoliko ljudi i polomili inventar u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu. Policija je, povodom istog događaja, prethodno uhapsila M. H. (25), M. Č. (24) i P. K. (25) koji se, takođe, sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Beogradu identifikovali su sve učesnike ovog dogadjaja i intenzivno tragaju za više osoba.

Osumnjičeni S. B. i A. V. su privedeni nadležnom tužiocu i njima je određen pritvor do 30 dana, saopštio je MUP.

Ranije su se dvojica osumnjičenih za nasilničko ponašanje u jednom klubu u Beton Hali u Beogradu M.H. i P.K. na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu branila ćutanjem

Oni se sumnjiče da su pretukli nekoliko lludi i polomili inventar u klubu "Komitet" u Beton Hali u noći između 6. i 7. oktobra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšena još dvojica zbog demoliranja lokala u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. B. (26) i A. V. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje. Mediji pišu da su uhapšeni Stefan Belivuk i Aleksandar Vidojević zbog napada na goste kluba "Komitet" u Beton Hali, kao i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.