Uhapšen osumnjičeni za ubistvo na Petrovaradinskoj tvrđavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo na Petrovaradinskoj tvrđavi

NOVI SAD - Novosađanin M. M. (20) je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je ubio A. D. (39) iz Valjeva, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu.

Osumnjičeni je 21. oktobra, oko ponoći, u kafani "Osam tamburaša" na Petrovaradinskoj tvrđavi, posle verbalnog sukoba, udario A. D. "otvorenom šakom u glavu" i oborio ga.

Od udarca glavom u pod A. D. je slomljena čeona kost pa je od posledica te teške >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povrede, nakon ukazane medicinske pomoći, preminuo 23. oktobra u Kliničkom centru Vojvodine, precizirano je u saopštenju.

Policija je dan kasnije pritvorila M. M. kao i njegove sugrađane V. Z. (27) i J. Đ. (23) protiv kojih je podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da su osumnjičenom za ubistvo pružili pomoć posle izvršenog krivičnog dela.

Protiv V. Z. je podneta prijava i zbog sumnje da je nedozvoljeno držao oružje, navela je policija, napominjući da je krivična prijava podneta u redovnom postupku protiv još šest osoba zbog sumnje da su pomagali počiniocu tog krivičnog dela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo na Tvrđavi

Izvor: Kurir, 25.Okt.2008

NOVI SAD, 25. oktobra (Tanjug) - Novosađanin Marko M. (20) je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je ubio Aleksandra D. (39) iz Valjeva, saopštila je danas Policijska uprava u Novom sadu. Osumnjičeni je 21. oktobra, oko ponoći, u kafani "Osam tamburaša" na Petrovaradinskoj...

Nastavak na Kurir...

Koban udarac kod „Osam tamburaša”

Izvor: Politika, 25.Okt.2008

Aleksandra D. (37) udarcem šakom u glavu usmrtio Novosađanin Marko M. (20) ..Novi Sad – Juče je novosadska Policijska uprava saopštila da je rasvetlila tragediju koja se na Petrovaradinskoj tvrđavi, u restoranu „Osam tamburaša", dogodila oko ponoći između 21. i 22. oktobra, kada...

Nastavak na Politika...

Uhapšen Novosađanin zbog ubistva na Petrovaradinskoj tvrđavi

Izvor: Blic, 26.Okt.2008, 14:37

Novosadska policija uhapsila je Marka M. iz Novog Sada zbog sumnje da je u utorak, 21. oktobra oko ponoći, u kafani "Osam tamburaša" na Petrovaradinskoj tvrđavi ubio Aleksandra D. iz Valjeva. ..Policijska uprava u Novom Sadu je saopštila da je osumnjičeni Marko M. (20) posle verbalnog sukoba udario...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.