Izvor: Luftika.rs, 14.Jul.2020, 14:35

Uhapšen monah koji je demonstrante branio od policije (VIDEO)

Danas (14. jul), nešto posle 10 časova na putu u blizini Valjeva, uhapšen je monah Antonije, koji je postao jedan od simbola aktuelnih prostesta ispred Skupštine Srbije.
Očevici javljaju da su Antonija uhapsila dva lica u civilu s maskama na licu, a uz asistenciju saobraćajne policije.

Monah Antonije je sinoć na protestu u izjavi za „Srbin info“ rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je policija dolazila na njegovu adresu u nameri da ga uhapse, ali je istakao da to verovatno neće uraditi, jer bi ga tako dodatno izreklamirali.
Šta je još rekao pogledajte i poslušajte u video prilogu.

Ko je monah koji se sinoć suprotstavio policiji i branio protestante?

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Policija saslušala monaha Antonija na zahtev tužilaštva (VIDEO)

Izvor: Danas, 14.Jul.2020

Raščinjeni monah Antonije koji je prethodnih dana aktivno učestvovao na protestima protiv vlasti ispred Skupštine Srbije priveden je danas na informativan razgovor na zahtev tužilaštva, rečeno je portalu Danasa u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.