Uhapšen monah Antonije i zadržan u PU Valjevo (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 14.Jul.2020, 13:58

Uhapšen monah Antonije i zadržan u PU Valjevo (VIDEO)

Nakon što su dva dana pripadnici MUP-a Srbije tražili monaha Antonija kod raznih prijatelja i na brojnim adresama u Valjevu i Beogradu, i pored toga što je monah Antonije svako veče bio na protestima, danas ga je policija u toku prenosa uživo uhapsila.

   
Foto: Arhiva    



Prema saznanjima Vaseljenske biloje saznanja o nameri da bude uhapšen ali je on molio da to ne objavljeno jer je želeo da izbegne >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << senzacionalizam.

Monah Antonije u jutarnjim časovima na putu prema Valjevu zaustavljen je od strane saobraćajne policije. On je tom prilikom uključio video prenos uživo preko Jutjuba, jer je imao saznanja da ga policija već nekoliko dana traži na adresama pojedinih prijatelja u Beogradu i Valjevu.


POGLEDAJTE VIDEO:


Nakon zaustavljanja on je priveden u policijsku stanicu Valjevo gde se, prema trenutnim saznanjima i nalazi.

Podsećamo da je monah Antonije od početka protesta bio aktivan učesnik i govornik i da je veliki broj naroda podržao ideju da na čelo protesta stane upravo monah Antonije.

Policija je svako veče, uključujući i prethodno, imala priliku da monaha Antonija uhapsi, ali zbog straha od reakcije okupljeno naroda tražila je način da hapšenje izvede u tišini.

Kako saznajemo, monah Antonije je u međuvremenu pušten da se "brani" sa slobode.




PROČITAJTE JOŠ: 
Ekskluzivni intervju: Monah Antonije - Porušiće i oskrnaviti sve i na kraju reći ''oprostite, pogrešili smo'' (VIDEO) - KM NovineŠta je sve Gračanica Valjevska doživljavala, preživela i šta će je snaći, kako se njena dalja odbrana priprema i naseljava obližnje napušteno selo sazanajemo iz intervjua sa ocem Antonijem za KM Novine.
PROČITAJTE JOŠ: 
O. Antonije: Okupirana Srbija ima okupiranog patrijarha (VIDEO) - KM NovineTada sam shvatio da on uopšte nema osećaja za duševni bol naroda koji je sve veći zbog ove okupirane države" rekao je otac Antonije za Nedavna izjava patrijarha Irinije da su se oni "saglasili da Gračanica valjevska bude potopljena" izazvala je šok kod vernika. Otac Antonije govori o toj izjavi za naš portal.
PROČITAJTE JOŠ: 
Litija za Gračanicu: ''Ako se usudimo da sedimo kući, neće ni nas biti'' (VIDEO) - KM NovineNa jednoj od prethodnih svetinja govorili su i Nikola Aleksić i o. Antonije. "Završila se ova farsa koj usu nazvali "parlamentarnim izborima". Ona skotina, od američkog ambasadora, nam je saopštila rezultate. On nam je rekao koga je pustio u našu, takozvanu, Narodnu skupštinu. Mene lično, najviše brinu novi nalozi koje će nova Vlada dobiti od okupatora.


Pratite na na Fejsbuku⇗ Tviteru⇗ ili Instagramu⇗


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Uhapšen monah koji je demonstrante branio od policije (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 14.Jul.2020

Danas (14. jul), nešto posle 10 časova na putu u blizini Valjeva, uhapšen je monah Antonije, koji je postao jedan od simbola aktuelnih prostesta ispred Skupštine Srbije.. Očevici javljaju da su Antonija uhapsila dva lica u civilu s maskama na licu, a uz asistenciju saobraćajne policije.. . Monah...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.