Ubedljiv poraz Srbije na EP u fudbalu na pesku

Izvor: Radio 021, 24.Jun.2016, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz Srbije na EP u fudbalu na pesku

Reprezentacija Srbije u fudbalu na pesku eliminisana je u četvrtfinalu Evropskog kupa u Beogradu, pošto je danas sa 6:0 izgubila od Mađarske u četvrtfinalu.

Srbija će se sutra u 18 igrati protiv Švajcarske u borbi za plasman od petog do osmog mesta.

Evropski kup u fudbalu na pesku počeo je danas na novom stadionu na makiškoj strani Ade Ciganlije, a takmičenje je svečano otvorio nekadašnji reprezentativac Srbije u fudbalu Marko Pantelić, koji je pozdravio publiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i čestitao organizatorima na "veličanstvenom turniru".

"Pozvao bih publiku, navijače naše reprezentacije da u što većem broju isprate ovaj turnir", rekao je Pantelić na otvaranju i potom izveo početni udarac", rekao je Pantelić i potom izveo početni udarac.

Otvaranju su, između ostalih prisustvovali ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević i generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević.

Autor: Beta; Foto: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ubedljiv poraz Srbije u četvrtfinalu Evropskog fudbalskog kupa na pesku

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2016

Reprezentacija Srbije u fudbalu na pesku eliminisana je u četvrtfinalu Evropskog kupa u Beogradu, pošto je danas sa 6:0 izgubila od Mađarske u četvrtfinalu...Srbija će se sutra u 18.00 igrati protiv Švajcarske u borbi za plasman od petog do osmog mesta...Evropski kup u fudbalu na pesku počeo je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.