Izvor: Luftika.rs, 10.Jul.2022, 14:52

U Leskovcu se srušio plafon hotela, rekonstrukciju radila firma kuma SNS gradonačelnika

„‘Bagdala invest’, firma kuma i pobratima SNS gradonačelnika Gorana Cvetanovića, rekonstruisala je Hotel Leskovac čiji se plafon urušio u petak“, navela je u saopštenju Jelene Spirić, predsednice gradskog odbora Leskovac Stranke slobode i pravde.
„To je hotel u kome su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << do pre par dana održavale maturske večeri, a u kome, zbog nestručnosti, za malo nisu izgubljeni životi ljudi i dece“, izjavila je Spirić, prenosi Nova.rs.
On je navela da je firma pobratima gradonačelnika Leskovca i podizvođač na izgradnji novog stadiona u vrednosti od 20 miliona evra, ali i podizvođač u predstojećoj rekonstrukciji Opšte bolnice u vrednosti od 38 miliona evra.
„Takvi nam po celoj Srbiji grade i rade o glavi. Za takve forsirane i zaštićene ne postoje reference, ne postoje nadzorni organi, ne postoji građevinska inspekcija, ne postoje eventualne žrtve. Zbog takvih institucije i organi moraju početi da rade svoj posao jer ljudski životi moraju biti ispred interesa kumova i pobratima“, rekla je Spirić.

Kućne čarolije leskovačkog faraona: Ako si vakcinisan, petarde ti ne mogu ništa

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Odbor Stranke slobode i pravde u Leskovcu: „Firma kuma i pobratima gradonačelnika rekonstruisala hotel čiji se plafon urušio“

Izvor: Danas, 11.Jul.2022, 12:37

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Leskovcu, Jelena Spirić, navodi u saopštenju za medije da je "Bagdala invest", firma, kako kaže, "kuma i pobratima Gorana Cvetanovića", rekonstruisala Hotel "Leskovac" čiji se plafon urušio u petak.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.