Stroga kontrola na Trgu slobode za Doček

Izvor: Novine novosadske, 31.Dec.2012, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stroga kontrola na Trgu slobode za Doček

Docek 2Tokom gradskog Dočeka nove godine u Novom Sadu, redari će na prilazima Trgu slobode kontrolisati da li neko u koncertni prostor unosi oružje, pirotehnička sredstava, piće u metalnoj i staklenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << ambalaži i sve drugo što može ugroziti bezbednost građana, upozorila je danas pres služba gradonačlenika.
Za proslavu Nove godine angažovano je više od 150 redara.
Uz molbu da na novogodišnju proslavu dođu na vreme, kako bi se izbeglo stvaranje gužve i da ne parkiraju vozila u blizini Trga slobode, iz Gradske kuće su apelovali na sugrađane da “budu tolerantni prema svim posetiocima”.
izvor: Beta, 24 sata

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.