Strmoglav start Bejbi egzita: Dečak pao sa bedema Tvrđave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2009, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strmoglav start "Bejbi egzita": Dečak pao sa bedema Tvrđave

NOVI SAD - Osmogodišnji dečak J. V, koji je u pratnji roditelja došao na manifestaciju "Bejbi egzit" zadobio je lake telesne povrede padom sa bedema Petrovaradinske tvrđave, visokog oko deset metara.

Po dolasku hitne pomoći, kako saznaje RTV, nakon 40 minuta čekanja, dečak je prevezen u novosadsku Kliniku za dečiju hirurgiju gde je zbog povreda grudnog koša zadržan na lečenju.

Od izvora iz kolegijuma lekara Klinike reporter RTV saznaje da kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mu je stanje, za sada, stabilno.

Prema svedočenju očevidaca, dečak je, trčeći za zmajem, skliznuo sa nezaštićene ivice bedema.

Organizatori manifestacije tvrde da su, uz pomoć donatora, ogradili samo jedan deo prostora predviđen za održavanje priredbi, ali da su pre toga uputili apel roditeljima da budu uz svoju decu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.