Izvor: Radio 021, 04.Dec.2020, 17:59

Stomatološka kovid ambulanta počela da radi na Novom naselju

U objektu na Novom naselju danas, 4. decembra, od 12 časova, počela je da radi Stomatološka kovid ambulanta, saopštili su iz Doma zdravlja "Novi Sad".

Oformljene su dve ekipe koje će se smenjivati na dnevnom nivou sa radnim vremenom po timu od 7 do 19 časova svakog radnog dana i subotom i nedeljom.

Kovid ambulanta prima isključivo pacijente koji predstavljaju hitan slučaj, kao što je: bol, otok, krvarenja, traume i ona stanja koja zahtevaju pružanje urgentne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << usluge.

Ordinacija u kojoj će se pružati urgentne stomatološke usluge je broj 129, a broj telefona 021/48-79-256.

Planirano je da se timovi smenjuju na nedelju dana, a po potrebi će biti uveden i veći broj timova, navodi se u saopštenju.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Stomatološka kovid ambulanta od danas na Novom naselju

Izvor: NoviSad.com, 04.Dec.2020

Stomatološka kovid ambulanta od danas radi u objektu na Novom naselju, saopšteno je iz Doma zdravlja „Novi Sad“. Foto: Dom zdravlja "Novi Sad" (..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.