Sto najboljih radnika Ministarstva rada dobija po 10.000 dinara

Izvor: Radio 021, 05.Jan.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sto najboljih radnika Ministarstva rada dobija po 10.000 dinara

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Udruženje osiguravača Srbije proglasili su danas 100 najboljih radnika u svakoj od oblasti u nadležnosti Ministarstva i dodeli im novčane nagrade u vrednosti od 10.000 dinara.

Ministar za rad Zoran Đorđević, istakao je da su nagrađeni oni zaposleni koje su rukovodioci predložili i prepoznali da su zaslužni za uspeh u Ministarstvu. Prema njegovim rečima, uspeh nije bio jedino merilo za dobijanje nagrade, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << već i kolegijalnost, ali i način na koji su pristupali poslu.

Podsetio je da su zaposlenima u Ministarstvu povećane plate od pet do 10 odsto, navodeći da se nada da će njihova plata u narednom periodu biti veća.

Istakao je da se zaposleni u njegovom Ministarstvu susreću sa brojnim problemima od reorganizacije, sistematizacije, broja ljudi, dodajući da, mimo visine plate, zaposleni se najviše žale da im fale kadrovi.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Malo slavlje: Za 100 najboljih po 10.000RSD

Izvor: B92, 05.Jan.2018

U ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja - mala svečanost...100 najboljih radnika u svakoj od oblasti nagrađeno je sa 10.000 dinara. Ideja projekta "Čovek godine" je da se istaknu najbolji. Popravljanje propusta, uz bolne opomene iz prošle godine, u socijalnoj zaštiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.