State of Exit zona kao uvertira za Youth polis

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

State of Exit zona kao uvertira za Youth polis

Više stotina omladinskih organizacija koje kroz konzorcijum zajednički sadejstvuju u kandidaturi Novog Sada za omladinsku prestonicu Evrope (OPENS) predstaviće se na EXIT-u, koji je i nastao iz društvenog aktivizma mladih.

Na ovaj način, želja omladinskih organizacija je da ova četiri dana na EXIT festivalu posvećenih kandidaturi Novog Sada za omladinsku prestonicu Evrope predstavljaju uvertiru za funkcionisanje budućeg Youth polisa u narednih 365 dana u godini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Jedna od tih organizacija je i AIESEC, međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju liderske potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo.

Prisustvom na preko 2100 univerziteta u 110 zemalja, AIESEC je najveća studentska organizacija na svetu i pruža preko 10.000 mogućnosti za volontersku i stručnu praksu u inostranstvu i više od 20.000 liderskih mogućnosti članovima svake godine.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.