Starac izgoreo u požaru u svojoj kući

Izvor: Blic, 21.Okt.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac izgoreo u požaru u svojoj kući

Novi Sad - U požaru u petak ujutru u prizemnoj kući u Hrubikovoj ulici 8 u Bačkom Petrovcu život je izgubio Pavel Đ. (72).

Njegovo skoro potpuno ugljenisano telo su, kako nezvanično saznajemo, u kući pronašli pripadnici Vatrogasne brigade. Izbijanje požara je vatrogascima dojavljeno od komšija koji su primetili plamen i dim oko četiri sata ujutru. Vatra je lokalizovana ubrzo posle dolaska pripadnika Vatrogasne brigade i tek nakon gašenja saznalo se da je u kući bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i penzioner Pavel Đ. Nastradali je, kako se može čuti, od komšija živeo sam u prizemnoj kući. Nakon gašenja požara, policija je obavila i uviđaj, a telo nastradalog starca prebačeno je u Zavod za sudsku medicinu kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.