Izvor: Radio 021, 07.Nov.2020, 21:30

Stanari dela Gagarinove nakon požara skoro 24 sata bez struje i vode, nadležni rešavaju problem tek u ponedeljak

Stanari zgrade u Gagarinovoj 10g su skoro 24 sata bez struje i vode jer su tokom prethodne noći izgorele instalacije - tabla sa osiguračima.

Požar je izbio u pola tri noću, a na terenu su bile tri ekipe vatrogasaca i policija. Vatra je nakon sat vremena ugašena i srećom, niko nije povređen.

Dežurne službe Elektrodistribucije isključile su struju uz najavu da će tek u ponedeljak doći da vide šta dalje.

Kako za 021 kaže Novosađanin Zlatko Milenković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji stanuje u toj zgradi, niko od nadležnih danas tokom dana nije ništa preduzeo, a u Elektrodistibuciji su im rekli da tek u ponedeljak JKP "Stan" može da dobije dozvolu za dalje rešavanje problema.

On smatra da je neodgovorno ponašanje dežurniih službi jer su do daljeg ostavili 40 porodica bez struje i vode.

"Deset spratova je bez svetla u hodniku. Četrdeset porodica nema struju, polovina nema ni vode. U zgradi je dosta starih ljudi, invalida, beba. Pumpe ne rade, pa do viših spratova ne stiže voda. Neodgovorno je što će tek kad prođe vikend Elektrodistribucija doći da vidi kako će se problem rešavati, a kako su nam rekli, rešenje se očekuje do petka, što je sedam dana, umesto da su dežurne službe to rešile danas tokom dana", priča ovaj Novosađanin za 021.rs.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.