Izvor: Luftika.rs, 16.Jan.2021, 13:07

Sremska Mitrovica: Otac seksualno zlostavljao sina (3) i ćerku (2)

Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali Milana E. (40) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom.
Slučaj je prijavila supruga osumnjičenog, koja je rekla da on seksualno zlostavlja njihovu decu – trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, deca su upućena na lekarski pregled, gde su ustanovljenje povrede.
Osumnjičenom ocu, koji ima kriminalni dosije, određeno je zadržavanje do 48 sati, prenosi Blic.
Ubija životinje, organizuje borbe pasa i kaže da je “oduvek bio smrt za mace”

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

LEKARI OTKRILI TRAGOVE ZLOSTAVLJANJA Jezivi detalji horora kod Inđije: Otac za kog se sumnja da obljubio sina (3) i ćerku (2) već ima DOSIJE U POLICIJI

Izvor: Blic, 16.Jan.2021

Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali M.E. (40) iz sela Banstol u opštini Inđija zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.