Mediji: Otac obljubio sina i ćerku

Izvor: B92, 16.Jan.2021, 10:06

Mediji: Otac obljubio sina i ćerku

Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali Milana E. (40) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom.

Kako prenosi pink.rs, slučaj je prijavila supruga osumnjičenog, koja je rekla da on seksualno zlostavlja njihovu decu - trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, deca su upućena na lekarski pregled, gde su ustanovljenje određene povrede anusa i analnog otvora, nastale mehaničkim putem.

Osumnjičenom ocu, koji ima kriminalni dosije, određeno je zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otac osumnjičen da je obljubio trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2021

SREMSKA MITROVICA - Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali Milana E. (40) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo obljuba nad detetom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.