Izvor: Luftika.rs, 11.Jan.2022, 20:08

Srbin pretio da će zapaliti bečki bordel i tražio pare nazad jer nije ‘završio posao’

Nesvakidašnji događaj ovog vikenda u Austriji…
Naime, 34-godišnji Srbin uhapšen je u nedelju poslepodne u Beču nakon što je tražio povraćaj novca u bordelu jer “nije bio zadovoljan uslugom”, a onda je pretio i da će zapaliti bordel, javlja Kleine Zeitung.
Kako je kazao porptparol bečke policije Christopher Verhnjak, prostitutka je “prekinula uslugu oko 16 sati jer je muškarac bio previše brutalan”.
On je potom zatražio povrat novca, a kada su ga odbili postao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je još nasilniji.
Pretio je i da će zapaliti celu javnu kuću. Na mesto događaja stigla je policija i uhapsila ga.
Izvor: Index.hr
Muškarac u boksericama visio sa prozora 1. sprata zgrade u Smederevu i pao na kolovoz

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nije bio zadovoljan uslugom: Uhapšen Srbin u Beču jer je hteo da zapali javnu kuću

Izvor: B92, 12.Jan.2022, 09:01

Srpski državljanin (34) pretio je u nedelju poslepodne da će zapaliti javnu kuću koja se nalazi u multikulturalnoj bečkoj četvrti jer nije bio zadovoljan uslugom...Prema informacijama iz policije, prostitutka je oko 16 sati odbila da nastavi da pruža uslugu jer je klijent, prema njenim rečima,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.