Izvor: Radio 021, 21.Avg.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporan objekat na vrhu Kopaonika sreman za rušenje

Sporan objekat na vrhu Kopaonika još uvek nije porušen, a ministarka građevinarstva kaže da je sve spremno da se to dogodi.

Ministarstvo građevinarstva Srbije spremno je da izvrši sve što je potrebno po pitanju rušenja nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku koje je najavio ministar policije Nebojša Stefanović.

Odgovarajući na pitanja novinara, Zorana Mihajlović je rekla da neće biti novog zakazivanja rokova za rušenje objekta od strane Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

"Čuli ste ministra policije, on je rekao da će se to u najskorijem roku desiti, da neće ostati ni kamen na kamenu. Ministarstvo građevinarstva je potpuno spremno da izvrši sve što je potrebno, ako zavisi od nas, a ne zavisi od nas više. Nema ponovnog zakazivanja datuma rušenja, kada se jednom zakaže rušenje, MUP treba da kaže kada to žele da urade i onda se ide u to. Stefanović je u Novom Sadu sve rekao na tu temu", navela je Mihajlovićeva.

Ministar policije Stefanović je nedavno najavio da će najkasnije do kraja godine biti srušen sporni objekat.

"Nesporno je da je objekat nelegalan i ono što mogu da vam kažem jeste da će taj objekat do poslednje cigle biti srušen. Neće ostati trunčica od njega. Pokazaće se vladavina prava", poručio je Stefanović.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.