Izvor: Radio 021, 01.Dec.2020, 20:01

Šef voznog parka napao vozača čekićem i kleštima u Domu zdravlja u Leskovcu

Jedna osoba je povređena i zbrinuta u leskovačkoj Hitnoj pomoći nakon incidenta koji se jutros oko 9 sati dogodio u krugu Doma zdravlja, a u kome su učestvovala dvojica zaposlenih.

U incidentu su učestovali vozač hitne pomoći P. P. i šef voznog parka S. S, potvđuje direktor Doma zdravlja Slaviša Božić, a sa višestrukim povredama medicinarima se javio vozač kome je ostala još samo jedna godina do odlaska u penziju.

On tvrdi da ga je njegov nadređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << napao čekićem i kleštima.

"Razbijena mi je usna, leva butina je otekla, imam i povrede ruke kojom sam se branio. Prijavio sam šefu da curi gorivo na crevu na autu kojim sam prevozio doktore i medicinske sestre. On je počeo da viče na mene, serviseri neće da poporavljaju naša vozila i krenuo je on da rastura auto. Reko je da sam neodgovoran, psovao me i nakon rasprave me je napao. Udario me je više puta", tvrdi za Južne vesti povređeni Leskovčanin.

Incident je prijavljen policiji i, kako kažu, rad je u toku, a više informacija imaće u toku dana.

"Još uvek nije obavešteno ni Tužilaštvo, radi se na slučaju, imamo prijavljen događaj", kažu za Južne vesti u policiji.

Direktor Doma zdravlja potvđuje da se incident dogodio, ali kaže da ne može da komentariše šta se tačno dogodilo.

"Učestvovali su šef voznog parka i vozač, tačno je. Imamo sve na snimcima sigurnosnih kamera, policija će da obavi svoj deo posla. Nije bila tuča, incident je u pitanju. Ne mogu da komentarišem, prijavljen je incident, a imaćemo i internu kontrolu", kaže Božić.

On kaže da je došlo do rasprave, a da će istraga utvrditi šta se tačno dogodilo.

Autor: Južne vesti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Penzija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

TUKAO GA ČEKIĆEM PO GLAVI DOK SE NIJE ONESVESTIO Vozača Hitne pomoći u Leskovcu udarao šef voznog parka

Izvor: Blic, 01.Dec.2020

Vozač saniteta u Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Leskovcu Predrag Petković Žuća tvrdi da je danas pretučen od strane šefa voznog parka te zdravstvene ustanove S. S, te da mu je ovaj čekićem od dva kilograma naneo više udaraca po glavi i telu, nakon čega se onesvestio. U Domu zdravlja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.